Júlia Pujolràs Casadevall

Júlia Pujolràs Casadevall
Llibres publicats:

Petits moments

"Petits moments" és un llibre de relats senzills, propers i quotidians. Són històries humanes en un món, sovint, deshumanitzat. Són un recull de narracions efímeres, fugaces. Són històries nuades a les arrels dels records basats en vivències; en converses forasteres que vaig escoltant d’aquí i d’allà... són frases robades al vent, fortuïtes, que arriben a les meves oïdes casualment.

Júlia Pujolràs Casadevall, va néixer a Sabadell un 4 de març de 1952. Quan tenia 6 anys es traslladà a França amb la família, on hi visqué durant 8 anys.

Diplomada en professorat Educació General Bàsica, ha estat impartint classes Mestra d’Educació Infantil des de l’any 1971 fins el 2016.

Fou una de les impulsores de la fira del llibre del barri dels escriptors. Des del 2017. També és membre del Consell de Redacció de la revista la Farga (Any 2010) on bimensualment publica alguns dels seus escrits (anteriorment “El Racó de pensar” i actualment “Converses a mitja tarda”).

Ha participat en recitals de poemes amb Les veus de Salt (Teatre municipal de Girona, Teatre de Salt, Casa de cultura les les Bernades i centre d’arts escèniques el Canal de Salt), i també com a Rapsoda a la Cantata “300 anys vencent” de Josep Rosinach, a la Mirona de Salt i a l’Auditori de Girona (2018 -2019).

Gran viatgera, ha anat recollint sensacions i impressions al llarg dels seus viatges.