Trobar llibres interessants per arxius i biblioteques

La nostra missió

Sense fer escarafalls, tenim l’ànim i l’objectiu de recuperar textos oblidats o amagats per donar-los una nova oportunitat i una nova vida. Gratant a calaixos, arxius i biblioteques es poden trobar llibres que ens inviten a pensar, a reflexionar i, sobretot, a garbellar en nostre interior. Perquè un text escrit fa dècades pot ser-nos més útil i suggeridor que un de contemporani. Però compte! També volem donar aigua a les veus noves que tenen quelcom a dir.

Ho fem amb calma i de bracet amb totes les persones que col·laboren en aquesta aventura fluvial: traductors, correctors, dissenyadors, impressors, llibreters i lectors. Sense ells res seria possible.

No estem tancats a cap gènere, a cap aportació. Simplement, desitgem publicar amb seny, qualitat i exigència per tal de fer arribar aigua a aquells que tenen set literària i els que encara no saben que en tenen.

No tenim una sola línia editorial ni tampoc cap col·lecció concreta. Pretenem que els nostres llibres es corresponguin amb la nostra manera de veure el món i entendre la vida. Per aquest motiu, creiem en la literatura com un mitjà clau per a aprendre, gaudir i avançar en la llibertat de pensament. Per assolir aquestes fites i fer la nostra humil aportació a la societat, ens sentim vinculats i identificats amb quatre camins de publicació que giren al voltant de:

Literatura romàntica

Narrativa local

Filosofia

Assaig